79
ofert
Włodzimierz Stajszczak

Pośrednik

stajszczak@soltan-n.pl

605870114
22 8280055

zostaw wiadomość
2 642,24 zł/m2 cena: 45 000 000 zł

Udostępnij ofertę

Opis nieruchomości

Teren objęty Miejscowym Planem Zagospodarowania Przestrzennego.
Przeznaczenie podstawowe -funkcje usługowe z zakresu handlu detalicznego, usług, obsługi finansowej,
biur, administracji publicznej, kultury, turystyki, kultu religijnego, zdrowia,
oraz budynki zamieszkania zbiorowego z zakresu hoteli, apartamentów hotelowych, pensjonatów.
- współczynnik intensywności zabudowy - 3,0 (dla ok.30% terenu) i 2,0 (dla pozostałych ok. 70%)
- maksymalna powierzchnia zabudowy - 50% (dla ok.30%) i 40% (dla pozostałych)
- maksymalna wysokość zabudowy - odpowiednio 20m i 17m
- minimalna powierzchnia biologicznie czynna - odpowiednio 30% i 20%
Powierzchnia do uzyskania ok. 28000m2

Bardzo dobra komunikacja miejska.
The area covered by the Local Spatial Development Plan.
Basic purpose - service functions in the field of retail trade, services, financial services, 
offices, public administration, culture, tourism, religious worship, health, 
and collective residence buildings in the field of hotels, hotel apartments, boarding houses.
- development intensity factor - 3.0 (for approx. 30% of the area) and 2.0 (for the remaining approx. 70%)
- maximum development area - 50% (for approx. 30%) and 40% (for others)
- maximum building height - 20m and 17m respectively
- minimum biologically active surface - 30% and 20%, respectively
Area to obtain approx. 28000m2

Very good public transport.

Nota prawna

Opis oferty zawarty na stronie internetowej sporządzany jest na podstawie oględzin nieruchomości oraz informacji uzyskanych od właściciela, może podlegać aktualizacji i nie stanowi oferty określonej w art. 66 i następnych K.C.

Szczegóły

Symbol oferty SOL-GS-132376
Powierzchnia 17 031,00 m²
Przeznaczenie działki usługowa
Wymiary działki 175x130 m

Dane:

PLN
%

Wynik:

PLN
pierwsza rata
ostatnia rata
PLN
PLN
PLN
PLN
PLN
PLN
PLN
%
PLN
PLN
PLN

PLN

Uwaga: mogą wystąpić dodatkowe opłaty za założenie księgi wieczystej oraz ustanowienie hipoteki.

Warszawa, Mokotów, Siekierki
działka na sprzedaż

SOL-GS-58706

Teren o pow. 2,3 ha, nie objęty MPZP, plan po wyłożeniu. Założenia planu : - intensywność zabudowy 0,6 - wysokość zabudowy 12 m, do 3 kondygnacji - pow. biologicznie czynna 70% - pow. zabudowy 25% Przeznaczony pod zabudowę: - sport, rekreacja, oświata, kultura ...

Powierzchnia
23 000,00 m2
Cena za m2
2 000,00 zł
cena 46 000 000
działka na sprzedaż - Warszawa, Mokotów, Siekierki

Warszawa, Wilanów
działka na sprzedaż

SOL-GS-65728

Działka pod budownictwo jednorodzinne w okolicach planowanej nowej części ul.Rzodkiewki /niedaleko za ul.Hlonda/. PZP: Przeznaczenie podstawowe: zabudowa mieszkaniowa jednorodzinna wolnostojąca z wykluczeniem zabudowy szeregowej i bliźniaczej oraz budynków ...

Powierzchnia
23 000,00 m2
Cena za m2
2 173,91 zł
cena 50 000 000
działka na sprzedaż - Warszawa, Wilanów

Warszawa, Włochy, Salomea
działka na sprzedaż

SOL-GS-68773

Działka o pow.1,1 ha w prestiżowej lokalizacji przy Al. Jerozolimskich.Posiada prawomocne POZWOLENIE NA BUDOWĘ budynku biurowego o 29000 m2 ekskluzywnych powierzchni biurowych na 8 kondygnacjach, 750 m2 magazynu, 432 miejsc parkingowych dla sam. osob. wewnątrz i 88 ...

Powierzchnia
11 000,00 m2
Cena za m2
3 534,73 zł
cena 38 882 000
działka na sprzedaż - Warszawa, Włochy, Salomea

Warszawa, Mokotów, Bernardyńska
działka na sprzedaż

SOL-GS-136613

Do sprzedaż siedem działek o łącznej powierzchni ok. 16 257 m 2 według MPZP z przeznaczeniem pod zabudowę mieszkaniową jednorodzinną. A4- 12MN,10MN,13MN. Położonych w obrębie  1-05-02. 4. Dla terenów A4.9MN, A4.10MN A4.11MN, A4.12MN, A.4.13MN: 1) Przeznaczenie terenu: -a) ...

Powierzchnia
16 250,00 m2
Cena za m2
2 250,00 zł
cena 36 562 500
działka na sprzedaż - Warszawa, Mokotów, Bernardyńska

Napisz do nas

Proszę wypełnić to pole
Proszę wypełnić to pole
Proszę wypełnić to pole
Proszę wypełnić to pole
Trwa wysyłanie...

Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb klientów. Zmiany ustawień dotyczących plików cookie można dokonać w dowolnej chwili modyfikując ustawienia przeglądarki. Korzystanie z tej strony bez zmian ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.

rozumiem